dinsdag 21 november 2006

Logistiek

Vrijdag varen we met onze boot naar Zuidlaren. Net als Berend Botje. Naar de Zeilvereniging Zuidlaardermeer om precies (Google Earth: 53°8'31.32"N, 6°42'23.14"E) te zijn. Dit weekend zijn daar de 'Oliebollenwedstrijden'. Nee, geen kampioenschap oliebollen bakken, maar zeilwedstrijden! Het is een tocht van 10 uur, dus we moeten vroeg weg. Ik denk om een uur of zeven, liefst eerder. Het is dan nog wel donker, maar zolang het donker is zitten we toch op bekend water. En de GPS maar aan.

Maar goed, dan zijn we daar, moeten we eerst ook nog weer naar huis om de auto op te halen met de Flits erachter. Onze dochter doet namelijk aan de wedstrijd mee, wij verzorgen de rest. En na het weekend moet alles weer terug. Dat is altijd een heel geregel, maar ik denk dat we er wel uitkomen. Straks eerst nog maar wat mensen gaan bellen. Er zijn er meer die heen en weer moeten.

Ik heb er wel zin in, zo'n vaarweekend. Lekker 'kamperen', niet te slecht weer (hoop ik), kacheltje aan. En natuurlijk weer gezellige mensen om je heen. En een stel stoere zeil(st)ers, die het nog wel even aandurven.

Update: het lukt niet, we krijgen het niet voorelkaar. Gaan we gewoon met de auto heen en weer. Wel een beetje jammer, maar ook een stuk makkelijker.

0 opvarenden: