woensdag 29 november 2006

Sinterklaas

Niet alleen de natuur is in de war, wij ook. De natuur is natuurlijk niet écht in de war, het is gewoon heel simpel: uit A volgt B. A is de temperatuur, B is de rest. Misschien is alleen A in de war. En aangezien wij onder B vallen, zijn wij ook in de war en hélemaal overvallen door het naderende Sinterklaasfeest.

Ja, we hebben de intocht gezien en ja, we zijn de stad in geweest. Maar toch merkten we tot onze grote schrik dat het nu nog minder dan een week duurt voordat het zover is. En we zijn er helemaal niet klaar voor! Bovendien zouden we ook niet weten hoe dat goed moet komen.

Daarom plan B in stelling gebracht: komende zondag bij Oma (maar eigenlijk bij ons, is gemakkelijker voor Oma) en dan doen we het zelf wel met Kerst. Voor het eerst in ons leven. Met pakjes onder de boom. Weer eens wat anders.

Sinterklaas rulez.

3 opvarenden:

Anoniem zei

Foei Tagelus,

je verloochent het nederlandse erfgoed!! Er is maar een land op de heeellleee wereld waar Sinterklaas gevierd wordt! Kom op haal de speculaas, chocomelk en taai taai snel in huis, zet een sinterklaas cd op en zing hard mee. Pas op anders krijg je de roe!!

Anoniem zei

Lijkt me een goed plan.

Gerhard zei

Mij ook. Sorry Anonymous, wanneer kom je die roe brengen? ;-) Krijg je chocomelk en speculaas!!