zondag 4 maart 2007

Kaas en Axel

Axel, onze hond, vindt een korst kaas op de grond in de keuken. Per ongeluk is dit naast de afvalbak beland. Axel is zo'n hond die het niet opschrokt, maar het je vrolijk kwispelend komt brengen. Nadat het plastic eraf is gehaald mag'ie het natuurlijk opeten. We gaan er toch maar niet vanuit dat het altijd zo gaat, dus volgende keer iets beter opletten hier!

5 opvarenden:

Gonda zei

Onze (al overleden) stabij is toen ie jong was vreselijk ziek geweest toen hij een flesje kruipolie stukgebeten had en opgeslorpt. Het was kantje boord, maar het kwam gelukkig goed. Toen iemand opmerkte dat zijn vacht zo mooi zacht was, merkten wij wrang op dat we hem geolied hadden...

Anoniem zei

Hier hetzelfde. Onze hond is vrij goed opgevoed, maar met 2 jonge kinderen in huis ontkom je er bijna niet aan dat 'ie de hele dag loopt te snoepen van de grond. Als ze iets eten achtervolgt hij ze tot 'ie toe kan slaan en het heel voorzichtig uit hun handjes pakt.

En soms..is het best een makkelijke stofzuiger.

wat heb je voor hond?

Gerhard zei

@Goentah: Wij hadden vroeger thuis een spaniel. Die is een keer een dag bewusteloos geweest omdat ze snel de op de grond gevallen kalmeringstabletjes van mijn oude tante had opgeslobberd. Liep ook goed af gelukkig.

@Ingeborg: Axel is een Golden Retriever van 9. En ook heel goed opgevoed, het is een fijn beestje. Zie hier voor een spannend hondenavontuur: http://tagelus.blogspot.com/2007/01/axel.html

Anoniem zei

Onze Bo, nu 5, zou net zo lang frotten en scheuren tot hij bij de kaas zou kunnen. Het is een allesvreter, zelfs (sommige) drollen laat hij niet liggen, de 'smeerlap'.

Gerhard zei

@Marius: Axel heeft wel iets met paardendrollen, meestal is een grommend 'uuuh', wel voldoende. En wat dacht je van lekker schurken in een rotte vis. Bah!