dinsdag 9 januari 2007

Opruimen

Wie niet beter wist en afgelopen weekend onverwacht bij ons langs was gekomen, had kunnen denken dat we gingen verhuizen. Wonen in een semi-bungalow is leuk, maar kenmerkt zich (in ons geval) door een continue gebrek aan opslagruimte. Dit is tegelijkertijd een voordeel en een nadeel. Heel veel spullen lang bewaren is er niet bij en af en toe loopt de hele logistiek vast.

Gelukkig is mijn klusproject nu helemaal klaar en er is hierdoor een zee aan ruimte ontstaan waar we spulletjes kunnen opslaan. Dozen vol hebben we, met nostalgia dat niet weg mag, opgeruimd wordt en daarna nooit meer tevoorschijn komt. Tot de volgende verhuizing of opruiming.

De overloop is weer normaal begaanbaar en de twee kasten onder het dak zijn weer overzichtelijk ingeruimd. Verloren gewaande spullen, waar al langdurig om gezocht werd, doken weer op. Veel is er nu écht weggegooid. Er is weer orde op de bovenverdieping. Een heel prettig gevoel.

3 opvarenden:

Enno Nuy zei

Je staat er versteld van hoe gauw orde ook weer chaos wordt.

Anoniem zei

Gerhard, de meeste blogspotsites zijn momenteel buiten werking - raar, die van jou is wel te openen, maar je kunt niet naar next blog. Kan ook niet reageren, misschien wel anoniem? Marius

Gerhard zei

Marius, ik maak gebruik van de nieuwe Blogger, die voorheen bèta was. Misschien heeft het daarmee te maken, ik zou het anders niet weten.